....

Tātad tas notika, kad strādāju firmā par produkckijas izplatītāju… bija pienācis laiks doties komandējumā, lai starptautiskā produkciju izstādē pārstāvētu firmu.
Tiku norīkots es un mana kolēģe ( Precēta 27 gadus jauna slaida blondīne ar pelēkām acīm skaistām tvirtām 2. izmēra krūtīm burvīgu šauru vidukli seksīgu stingru dupsi vienmēr patīkami iedegusi (solārijazaķis) Tātad izstādes laikā tikām izmitināti vienā istabiņā un pirmās pāris naktis tika aizvadītas bez pārsteigumiem.
Kā jau ierasts tādi pasākumi noslēdzās ar pierīšanos un es jau sen sapņoju par to ka verētu viņas tā kārtīgi paņemt priekšā. Tāpēc stingri turēju viņas savā klātbūtnē ,jo pēc koteilīšiem nedēļu nedrāzta peža noteikti prasīsies pēc kārtīga drāziena. Garš vakars daudz sarunu, daudz kokteilīšu - pulkstenis tuvojas jau 3:00iem. Laiks visiem izklīst pa numuriem. Es un mana piedzērusies sučka jau līgodamies dodamies uz to pusi. Kaut kā iegāžamis istabiņā. Viņa uz muguras iekrīt gultā kur arī paliek . Es novelku žaketi un bikses – es stāvu ģērbies vien baltā kreklā melnās apakšbiksēs un zeķēs. Viņa pārveļas uz vēderu un prasa, lai es atvelku svārku slēdzeni. Es atvelku rāvējsledzeni satveru viņas aiz gurna un pagriežu atpakaļ viņas uz muguru ar seju pret mani. Tad es satveru pie gurniem svārkus ar biksītēm un novelku no viņas burvīgā auguma. Manām acīm pavērās skaista šaura skūta peža par kuru arī izsaku komplimentu. Man pimpis jau tā piebriedis ka apakšbikses to nespēj nedz noslēp nedz piesegt viņa izsaka man komplimentu. Un ar savu maigo rociņu sāk glāstīt pežu. Es nometu savas trusens un saku nu ko tāda muciņa noteikti vēlies manu resno locekli ?! Mēs abi esam piedzērušies un viņa piespēlē man un atbild – o jā pārrauj manu nekam nederīgo šauro šķirbiņu ! Es nolieku viņas uz gultas malu ar muguru pret mani. Vienu roku novietoju viņai uz gurniem un ar otru turu savu locekli līdz uztveru viņas miklo gribošo pežuku un iegremdēju tajā nedaudz savu locekli. Tad pilnvērtīgi ar abām rokām satveru aiz gurniem un veicu lēnus pirmos stūmienus līdz mans loceklis pilnīgi noklāts ar viņas pežuka dabīgo lubrikantu . Tā es viņas drāžu, drāžu un drāžu ! Viņas peža būtība pielipusi pie mana locekļa – viņa jūt kā mans resnais loceklis pulsē un es jūtu kā viņas maksts dara to pašu. Es novietoju vienu roku viņai uz pleca un otru uz gurna – neļaujot viņai atslābt turpinu ņemt priekšā ! Viņa iegrābjas palagos un sāk baudpilni stenēt. Mans pēdējais grūdiens – iedzenu savu locekli maksimāli dziļi līdz olām pežā !!! Mans loceklis pulsē un pieleju pilnu viņas pežu ar spermu ! Es izvelku savu pipeli ārā un no pežas tam līdzi seko sperma . viņa no apakša ar rociņu uzspiež uz sava vēdera un no pežas izgāžas vēl lielāks daudzums spermas ! Viņa atbild – mmm tā mani vēl neviens nebija piepildījis ! Vakaram bija vēl ilgs turpinājums...
Published by nastyplump
2 years ago
Comments
Please or to post comments