Hmm

Kādā karstā vasaras dienā, biju iebraucis auto ēnā un nesteidzīgi to tīrīju. Auto nomazgāts, salons tīrs.
Sāku satīt pagarinātāju. Tajā momentā pie manis pienāk divas 18 gadus jaunas meitenes kuras dzīvo uz vienas ielas ar mani.
Meitenes : Ar lielām acīm skatīdamies saka - gribam uz jūru. Lūdzu ,lūdzu ,lūdzu.
Es paziņoju, ka jau biju ieplānojis turp doties.
Meitenes : varam brukt līdzi, varam ?
Es: Laicīgi pienācāt vēl 10 minūtes un es jau būtu aizbraucis , jā varat !

Meitenes ātri aizskrēja mājup pēc peldkostīmiem un dvieļiem.

Pa ceļam uz jūru meitenes man izdiedelēja, lai nopērku katrai pa dažiem aliņiem. Daļa no tiem tika pieveikti ceļā , kas savukārt lika veikt papildus apstāšanās punktus mežā pēc meiteņu pieprasījuma, lai viņas varētu atviegloties. Abas meitenes devās aiz priedes un nākot atpakaļ atkal notupās aiz auto.

Nodomāju nu gan , un tad auto nedaudz sāka šūpoties, nesapratu kas notiek.
Izkāpu no auto dodos uz aizmuguri redzu uz piekabes āķa uzvilkts prezervatīvs Rūta novilkusi biksītes. Un taisni uzsēdusies uz āķa rīvējas gar to.

Izrādās nākot uz auto no meža viņas ievēroja auto sakabes āķi un Agnese bija izaicinājusi Rūtu .( viņas nebija piedzērušās no divām 0,5 alus pudelēm, bet gan vairāk uzbudinātas )

Abas meitenes sastingušas skatās uz mani un gaida ko teikšu.
Es saku : turpinu bet šaubos ,ka tev izdosies. Uz ko Agnese atbild – es arī viņai teicu ka neizdosies , bet viņa saka, ka varot.
Tā nu es ar Agnesi vērojam , kā Rūta berzējas uz āķa.

Es atgriežos auto salonā no cimdu nodalījuma paņemu lubrikanta tūbu un eju atpakaļ pie Rūtas .
Rūta pieceļas ļauj man ieziest āķi ar lubrikantu un sēžas uz tā atkārtoti. Viņa apļojot gurnus joprojām nesekmīgi cenšas to iedabūt sevī. Agnese vērojot Rūtas kož sev lūpā un caur biksītēm sāk masēt savu pežu.

Es lieku Agnesei notupties uz ceļiem… izvelku locekli , kuru viņa uzreiz paņem mutē. Agnese masē savu pežu mans loceklis viņai mutē un skatiens pavērsts uz Rūtas.

Rūta iesaucas es arī gribu sūkāt ! Mēs ar Agnesi pārvietojamies tuvāk Rūtai. Izvelku locekli no Agneses mutes un iedodu Rūtai. Dodu no mutes mutē tad vienai tad otrai.

Pieceļu Rūtas kājās un noliecu pār bagāžnieku. Ieziežu savu locekli un ieeju Rūtas pežā – tā bija tik cieša. Viņa varēja rīvēties uz āķa, cik vēlas tas nebūtu viņā iegājis.
Viņas peža žņaudzas ap manu locekli un es turpinu ņemt priekšā !

Agnese vērojot mani ar Rūtu spaida savas krūtis un ievadot divus pirkstus pežā masturbē. Viņa to dara tik intensīvi vērojams kā viņas pežas (spermai līdzīgi) izdalījumi sāk putot. Vērojot viņas es vēl intensīvāk sāku ņemt priekšā Rūtas .

Nu jau Rūtas peža sāk radīt lipīgus izdalījumus. Es izvelku locekli un ar kreiso roku Rūtas piespiežu pie bagāžnieka ,pežā iestumju 3 pirkstus masēju, cik vien ātri varu. Viņa vaid krusto kājas līdz viņa notrīc tā kā šermuļi būtu pārskrējuši pār kauliņiem. Dzirdamas tikai labsajūtas izpausmes.

Atveru auto aizmugurējās durvis lieku Rūtai atgulties uz pakaļējā sēdekļa ar paplestām kājām.
Satveru Agneses aiz rokas novietoju Rūtai starp kājām un lieku laizīt Rūtas pežu. Rūta tik tikko piedzīvojusi orgasmu negribīgi,bet pielaiž Agneses mēli pie savas ļoti jutīgās pežas.
Tikmēr es ievadu savu locekli Agneses pežā noliecos pār viņas un no viņas mugurpuses aptveru viņas un ar rokām satveru viņas krūtis.
Spaidu un virpinu viņas krūšu galus. Pēc kāda laika arī Agnese nebija spējīga noturēties un es velku ārā savu locekli pagriežu Agnesi pret sevi un beidzu viņai uz krūtīm. Tad vēroju kā Rūta uzlaiza manu spermu no Agneses burvīgajām krūtīm. Pēc tam arī varējām turpināt ceļu uz jūru.
Published by nastyplump
3 years ago