Viens ilgs piedzīvojums īsos vilcienos bez detaļām

Bija vienmuļa lietaina brīvdiena sēdēju pie datora un klīdu pa sociālajiem portāliem. Lasīju ziņas, anekdotes un skatījos video kurus bija ieteikuši draugi. Pēc neilga laika jau pētīju draugu draugus un draugu draugu draugus :D Manu skatienu piesaistīja viena efektīga tumšmate un nolēmu viņai uzrakstīt. Konkrēto sarakstes saturu necitēšu. Pēc dažu stundu ilgas sarakstes noskaidroju, ka meitene ir precējusies un viņai nav iebildumu ar mani turpināt saraksti vīram nezinot. Nevainīga sarakste turpinājās pāris dienas. Vienu dienu Madara (vārds mainīts) rakstīja, ka dosies uz veikalu. Uz ko es atbildēju ,ka varētu saskrieties, bet viņas atbilde bija noraidoša. Labi, bet uzturēsim kontaktus. Madara atbildēja, OK. Pēc kāda laika atnāca divi foto ar kleitām un viņas jautājumu, kuru izvēlēties !? Mana atbilde sekojoša - jāredz uz auguma, jo savādāk grūti spriest.
Madara: Ha ha Tu jau gribētu !
Es: Nesaprotu Tavu atteikuma iemeslu… vēlējies, lai palīdzu
Es: Gaidu Foto !
Pagāja 3 minūtes un man ziņā atnāca fotogrāfijas, pie sevis nodomāju - tā ir viena seksīga meiča.
Divas burvīgi pieguļošas kleitas, kuras izceļ viņas aprises, 3 izmēra krūtis ,šaurs viduklis un dievīgs tvirts dupsis.
Es atbildēju: abas kleitas izskatās lieliski uz tik perfekta auguma. Es teiktu lai ņem kleitu Nr. 1, bet tai izspiežas krūštura un biksīšu lencītes, kas ir mīnuss… tāpēc laikam jau jāņem Nr. 2 . Ja vien neesi gatava atbrīvoties no apakšveļas.
Madara: Paldies par komplimentu un ak šausmas (šeit bija ielikta emocijas zīme (nosarkusi)) !
Es: Gaidu foto ar kleitu Nr. 1. Bez lencītēm !
Uz to es gaidīju kārtējo izvairīšanos, bet nē foto atnāca nepārprasot.
Madara: Foto saņēmi ? Nu kā ?
Es : ideāli , ņemam !!!
Tā laiks gāja un Madara mani virtuāli ņēma līdzi uz katru iepirkšanos. Viņa kļuva atvērtāka mazāk kautrīga no manis sniegtajiem komplimentiem un dažāda rakstura sarunām.
Viņa sāka izbaudīt , ka vēroju viņas un varētu teikt pat “aplidoju” .
Viņa neprasīja jautājumus un neatraidīja, bet izpildīja. (lēnām pārvērtu viņas par savu virtuālo padauzu )
Palēnām biju ieguvis kontroli pār viņas . Prasot kailfoto tas tikai izpildīts. Liku viņai filmēt sevi. (detalizēti neko neaprakstīšu, lai strādā jūsu fantāzija)
Madara paziņoja, ka viņai patīkot kā es dominēju un piepildu savas fantāzijas. Un viņa nespēj sagaidīt ko es likšu darīt.
Pienāca arī diena ar reālu tikšanos… ,bija jūtama viņas morālā pieķeršanās un tas kā viņa uz mani skatījās vienkārši neaprakstāmi.
Published by nastyplump
3 years ago